HTML

Pumikról - a Mocskos pumitenyészetből

Ide írom mindazt, ami nem fért a honlapomra, a http:\\mocskospumi.extra.hu-ra. És mindent, ami velünk történik. Meg persze sok mindent az emlékeimből.

Friss topikok

Linkblog

Kölykök eladók

2011.06.13. 15:33 :: KatonaZsuzsa

    Most, hogy a pumis társadalom hivatalos honlapja, a pumiklub.eu megszűnt, - pontosabban van egy ideiglenes honlap pumiklub.org címen, ami sokkal kevésbé van benne a köztudatban (és a gugli keresőjében) - mint az előző volt. Így "magad uram, ha szolgád nincsen", minden tenyésztő a saját lehetőségeire van utalva. Ami igencsak nehéz a kezdő tenyésztőknek, habár egy kutya értéke nem teljesen attól függ, hogy milyen régi a tenyészet. Most egy újonnan indult tenyészet kiskutyáit ajánlom a pumit venni szándékozók figyelmébe. Ez a kennel a Pattogó-Parázs Kennel. Tulajdonosa Dr. Dobó-Nagy Csaba, aki egy orvos szakértelmével, alaposságával és körültekintésével fogott hozzá a tenyésztésnek. Bizonyos dolgokban már nálam is jobban tájékozott. Nézzék csak meg a szülőket a honlapjukon. Ugyan melyik honlapon szerepel még a "beltenyésztettség a szülőkre vonatkozóan" adat? A Pattogó-Parázs Kennel facebook oldalán akár lájkolni is lehet. Honlapjukon sok-sok kép van a kölykökről, de hogy mi se maradjunk képek nélkül, íme:

 

A kölykök apja, Csúnyatelepi Álmos:

 

És az anya, Cseri-Subás Sári:

Szólj hozzá!

Címkék: pumi; eladó pumi kölykök; pattogó parázs tenyészet; pattogó parázs kennel

A bejegyzés trackback címe:

https://pumik.blog.hu/api/trackback/id/tr602980579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása